Канадският премиер Джъстин Трюдо заяви в понеделник, че Русия не трябва

...
Канадският премиер Джъстин Трюдо заяви в понеделник, че Русия не трябва
Коментари Харесай

И канадците не искат Русия в Г-7

Канадският министър председател Джъстин Трюдо съобщи в понеделник, че Русия не би трябвало да се присъединява още веднъж към срещата на върха на Г-7, съобщи The Washington Times.

" Русия беше изключена от Г-7, откакто преди няколко години нахлу в Крим, " сподели Трюдо по време на конференция. Продължаващото пренебрежение на Москва към интернационалните правила и правила е причина все по този начин да остане отвън Г-7. 

Британското държавно управление не би подкрепило влизането на Русия като член на Г-7, само че от страната хазаин на всяка среща на върха зависи да реши, кои водачи да предложения като посетители, съобщи представител на премиера Борис Джонсън. 

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп разкри в събота, че е решил да отсрочи срещата на върха на групата на седемте (Г-7), планувана за юни, защото той твърди, че в листата на участниците би трябвало да бъдат добавени още страни.

" Това е доста остаряла група страни ", сподели той пред репортерите на борда на Ер Форс-1, като добави, че Австралия, Русия, Южна Корея и Индия би трябвало да бъдат поканени да се причислят към срещата, която в този момент ще се организира през септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР